Wave Stealth V Blå/Hvit 13 Toppmodell til håndball Wave Stealth V Blå/Hvit 13 Toppmodell til håndball Wave Stealth V Blå/Hvit 13 Toppmodell til håndball

Wave Stealth V Blå/Hvit 13

Toppmodell til håndball

Varenr: 307491
Alt. varenr: X1GA18002413
Toppmodell for håndballspillere med ekstra høye krav til håndballutstyret. Lett og stabil modell med førsteklasses demping og komfort på kamp og trening.
FargeBlå/Hvit
Wave Stealth V Blå/Hvit 13 Toppmodell til håndball
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
Ikke på lager
8 på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Toppmodell for håndballspillere med ekstra høye krav til håndballutstyret. Lett og stabil modell med førsteklasses demping og komfort på kamp og trening.

Vi tør påstå at Wave Stealth V har alt det en håndballspiller med høye krav til utstyret ønsker seg. Såle med godt grep kombinert med mellomsåle som gir førsteklasses demping og komfort.

Den velkjente bølgeplate-teknologien i mellomsålen gir den nødvendige dempingen som kreves av elitespillere, mens DynamotionGroove-teknologien forbedrer fleksibiliteten i forfoten, og maksimerer kontakten med underlaget. sterket i tåparti. Solid overdel som gir ekstra støtte i alle vendinger. Skoene er ekstra forsterket i tåpartiet.

Wave Stealth V passer for de fleste håndballspillerne på håndballbanen, men spesielt til de tyngre og muskuløse håndballspillerne som krever ekstra godt grep, demping og slitestyrke.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, DynamotionGroove, VS-1, AIRmesh, Mizuno Intercool, Dura Shield, ap+, XF Rubber, SR touch og Removable Insock.
  • Vekt: 335g.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst French Blue/White/Ignition Red
Kjønn Herre
Underlag Innendørs