Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9 Innendørssko med høy komfort Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9 Innendørssko med høy komfort Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9 Innendørssko med høy komfort Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9 Innendørssko med høy komfort

Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9

Innendørssko med høy komfort

Varenr: 352111
Alt. varenr: V1GA2120869
Lett toppmodell for håndballspillere og volleyballspillere som søker den mest dempede innendørsskoen på markedet, med en passform som må oppleves.
FargeHvit/Blå
Wave Luminous 2 Hvit/Blå 9 Innendørssko med høy komfort
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
4 På lager
1 på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Den nyutviklede Wave Luminous 2 passer for spillere i alle posisjoner på banen. Modellen kombinerer egenskapene fra en løpesko med stabiliteten og slitestyrken som kreves på banen.

Overdelen er konstruert i et pustende og slitesterkt AIRmesh-materiale som sitter tett og komfortabelt rundt foten uten å gå på bekostning av bevegelsesfrihet. Booty-konstruksjon for en tett og svært komfortabel passform.

Wave Luminous 2 har den nye MIZUNO ENERZY-teknologien i hele mellomsålen. I kombinasjon med Mizuno Foam Wave gir dette skoen en unik mykhet og stabilitet som du vil verdsette høyt både på kamp- og trening. Fullengdes ventilasjonssystem i hele mellomsålen som reduserer varme og fuktighet i skoen og gir økt komfort.

Den flate og slitesterke yttersålen har god kontakt med underlaget noe som gir svært god stabilitet. Spesialdesignede riller på undersiden i kombinasjon med XG-gummi i hælpartiet gir godt grep selv under lynraske vendinger.

Kvalitetene til denne modellen gjør at den også egner seg også godt til andre innendørsidretter som badminton og innebandy. 

Produktdetaljer:

  • Overdel: AIRmesh, DynamotionFit
  • Mellomsåle: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, U4icX, Mizuno Intercool
  • Yttersåle: XG Rubber
  • Vekt: 315 gram

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst White/Sailor Blue/Silver
Kjønn Herre
Underlag Innendørs