Hvordan velge riktig terrengsko

Er det ikke fantastisk? Å kjenne den friske lufta, alle lydene som blir forsterket og skuldrene som senker seg. Du er klar for å løpe i terrenget! Det finnes mange fordeler med å løpe i terrenget. Naturopplevelsene i skog og mark er mange, og ikke minst mer skånsomt mot kroppen. Det som kan derimot kan være ødeleggende for en god treningsopplevelse i terrenget er skoene. Her finner du våre ekspertråd der målet er å finne en terrengsko som passer til ditt behov. 

 

Wave Daichi 4

Skal du kun ha ett par med terrengsko så velger du Wave Daichi! Godt dempet mengdetreningssko som fint kan brukes på asfalt om du har noen kilometer å løpe til- og fra skogen. Skoene finnes med- og uten GORE-TEX membran og har en såle som former seg etter underlaget og gir førsteklasses grep selv på det mest utfordrende underlaget. 

Wave Hayate 5

Passer for deg som vil løpe raskt i terrenget og allerede har den gode løpsteknikken. Lett sko, som former seg perfekt etter underlaget du løper på. Modellen ble i januar 2019 testet av Runners World, og her følger et utdrag fra tilbakemeldingene: - Dette er en lett, strømlinjeformet og føyelig terrengmodell med svært godt grep i kupert terreng og variert underlag. Yttersålen er utviklet av dekkprodusenten Michelin og har et markant sålemønster med myk ytre struktur som gir godt feste på harde underlag. Disse egenskapene kommer først og fremst til sin rett når man løper i bratte oppoverbakker og på ujevnt og variert underlag. Hele testresultatet kan du lese ved å klikke deg inn på produktet under. 

Wave Rider GTX

Ikke la deg lure av det sofistikerte utseende! Dette er Mizuno sin bestselger med GORE-TEX membran, og passer perfekt til søndagsturen og mengdetrening. Tåler alle værforhold uten at det går på bekostning av pusteegenskaper og komfort, og føles akkurat som en vanlig løpesko på foten. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.