Birgit Skarstein signerer med Mizuno

Hun har ti VM-medaljer, har vunnet verdenscupen sammenlagt i både roing og langrenn, og viste verden at alt er mulig i «Skal vi danse». Nå har Birgit Skarstein signert utstyrsavtalen med Mizuno. 

Birgit Skarstein i Mizuno-bekledning. Foto: Håkon Hetland

Den samfunnsengasjerte idrettsprofilen vil med det være ett av Mizuno sine ansikt utad gjennom 2021. Hun vil ikle seg både tekstil og sko fra det Japanske sportsutstyrsmerket, samt være bidragsyter for motivasjonsarbeidet Mizuno fronter mot Kari og Ola Nordmann.
 
Skarstein er en strålende idrettsutøver og et fantastisk menneske å samarbeide med. For oss som bedrift, er samfunnsengasjement, folkehelse og idrett viktige bærebjelker. Å ha med en profil som Birgit gir oss muligheten til å nå lengre ut med det gode arbeidet som allerede gjøres, og legge til rette for økt aktivitet og treningsglede. I tillegg vil Skarstein bidra med videreutvikling og nyskaping av produkter rettet mot alt fra toppidrettsutøvere til den vanlige mosjonist. Vi er svært glade for at avtalen signeres og ser frem til et spennende år med Birgit på laget, sier Frode Balchen, salg- og markedssjef i Mizuno Norden. 
 
Jeg liker å være på lag med mennesker og organisasjoner som vil skape positiv endring. Det var en enkel avgjørelse å signere avtalen med Mizuno, da jeg har god kjennskap til produktene og menneskene bak. De har en avtale med rolandslaget, jeg vet de leverer produkter i henhold til mine krav for å levere optimalt på idrettsarenaen og vi har sammenfallende verdier. At Mizuno gjør det lille ekstra for unge idrettsutøvere, mosjonister og folkehelsen er prikken over i-en for min del, sier Birgit Skarstein. 

 

Pressekontakt:

Frode Balchen
Salg- og markedssjef Norden
frode.balchen@eu.mizuno.com
91879680


Mizuno anbefaler disse nyhetene

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.